Arhitectura

Obiectele de tip machete arhitecturale folosite in acest domeniu sunt un excelent suport vizual folosind la comunicarea intre proiectant si beneficiar. Ele pot rezolva in timp util eventualele diferente de viziune sau chiar probleme de proiectare. In arhitectura, print 3D înseamnă un nou mod de a crea nu doar modele si machete de clădiri la scară, din mase plastice, dar, de asemenea, chiar structurile însele. Acest lucru ar putea da arhitectilor o noua libertate estetică. În anii următori vom asista la noi abordari datorita faptului ca arhitecții vor putea să devină mai liberi în gândire și proiectare datorită existenţei tehnologiei de printare 3D.

Aceste machete arhitecturale obtinute prin printare 3D pot fi realizare rapid, la scara dorita. De asemenea pot reproduce paleta de culori pe care arhitectul o propune.

3DPROTO Solutions agreează conceptul “SE OBŢINE ceea ce se vede” ca abordare a conceptului de modelare, permiţându-vă să vă faceţi griji doar în legătură cu design-ul modelului, nu dacă macheta poate fi construita.