Capabilitati

FDM – Fused Deposition Modeling

Tehnologia de care dispunem pentru constructia obiectelor prin printare 3D este FDM (Fused Deposition Modeling). Grosimea stratului de constructie poate varia de la 0.33 mm (0.013 in.) la 0.254 mm (0.010 in.) in functie de aplicatie.

Solutiile tehnice pe care le folosim permit o printare 3D a obiectelor in intregimea lor, nefiind necesara impartirea in subansamble si constructia lor separata, ceea ce aduce un avantaj in plus pachetului de capabilitati de care dispunem. Solutia este ideala pentru contructia de prototipuri, machete arhitecturale, obiecte de arta din mase plastice.

Echipamente

Folosim echipamente Stratasys de inalta performanta si cu capabilitati de printare 3D potrivite pentru multe dintre aplicatiile dumneavoastra. Marca Stratasys este recunoscuta ca lider de piata in domeniul realizarii echipamentelor pentru print 3D.

Materiale

Materialul folosit pentru printare 3D este ABS (acrilonitril butadien stiren). ABS are robustete mecanica si este stabil in timp. Din paleta de mase plastice ABS are o mare utilizare in multe aplicatii din toate domeniile perfect atat pentru prototipuri, machete cat si pentru modele vizuale dar si funcionale.

Specificatiile materialului se pot consulta aici: ABSplus

Capabilitati de constructie

Bloc unitar de constructie: 254 x 254 x 305 mm. Orice obiect ce nu se poate inscrie in acest bloc poate fi sectionat si apoi asamblat (prin lipire) pentru a obtine varianta finala.

Obiectele pot fi de asemenea scalate inainte de constructie.

Corpurile pot fi construite in interior in 3 variante de umplere (urmariti figura de mai jos).

inner structure

Inner structureCulori

Culori standard de materiale:

Culori-ABS

Culorile afisate sunt doar pentru referinta. Cele reale pot diferi ca si nuanta de cele afisate pe ecran.

Pentru un print 3d culorile se pot combina in functie de aplicatie si cerinte si se pot realiza si culori personalizate la cerere.

Tratamente speciale

Suprafetele obiectelor realizate prin printare 3D din ABS pot fi finisate pina ajung sa aiba un aspect lucios sau vopsite prin diferite procedee in culoarea dorita.

Logistica

Pentru orice informatie folositi adresa de email, formularul sau unul din numerele de telefon din pagina de CONTACT.

Livram oriunde in Romania sau strainatate.